photography

By: tHe engllneerS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Feb-2009 22:19 Email | Share | | Bookmark
Tajul Hilmi & Hamizah (19-20th December 2008)

encik padel si jurugambar merakam gambar2 sekitar majlis perkahwinan tajul hilmi n hamizah. moga kekal ke akhir hayat.

photos by: padelme
post processing: ghazi














Tuesday, 10-Feb-2009 20:29 Email | Share | | Bookmark
Shahril Hafizi & Nanie Idayu @ Batu Pahat, Johor (21/22-11-08)

sorry kak anne n bro EG coz lambat upload pics wedding nie. ader bz sket la, hehehe. sorry. wedding ni mmg happening, the pengantin pun happening, tp paling happening mak andam aka makeup artist dier, the one n only miss angel.hehehe. anyway, congratz n enjoy!!

photos n post processing: ghazi















Wednesday, 28-Jan-2009 17:24 Email | Share | | Bookmark
wedding wan azlina & afiff - kuantan, pahang

photographer: yon
designer/editor: yon
location: kuantan, pahang























Wednesday, 28-Jan-2009 16:41 Email | Share | | Bookmark
plan-B photography 2009

salam sejahtera semua...
terima kasih kepada semua yg mengikuti fotopages plan-B, pelanggan2 baru dan lama, yg tgh usha2 photograper utk weddding, event2..harap korang semua berpuas hati dgn hasil usaha kami setakat ini...sokongan, nasihat, pendapat,kritik dari anda akan kami gunakan sebaiknye utk kami meng'improve'kan diri dlm arena photography nih...

dlm mase same, kami tgh buat website utk plan-B, nnt siap dah siap, kita akan announce...

www.planbphoto.com.my

di atas permintaan yg amat menggalakkan, kami dgn berbesar hati telah bersetuju utk offer package photography yg lebih menarik dan memberikan nilai tambah kepada pelanggan2 yg budiman..

plan-B photography package 2009


Saturday, 24-Jan-2009 12:37 Email | Share | | Bookmark
Adif & Fadhilah @ Gemencheh

Wedding nih special bg aku.. ini adalah 1st time aku g job sorang2.. lead job dah beberapa kali.. tapi g job sorang2 mmg tak pernah la b4 job nih.. berdebar gak rasenye.. seb baik aku kenal pengantin nih.. tak lah rapat.. tapi tau kenal la.. kwan2 deorg pun sume kawan2 gak walaupun kawan2 jauh.. sumenye berjalan lancar.. aku sampai sane seawal jam 930 pagi.. dari kl kul 7.30.. Fadilah aka Padi nih mmg sorg sempoi.. die ngn kawan2 die mmg happy2 sepanjang mase.. ape tidak nye.. mase Adif akad nikah.. die boleh sebok bercerita n gelak2 ngan kawan2 die.. tak hiraukan adif menyahut akad.. hahhahha.. pahtu tanye kat aku.. "eyh dah ke? dah ke?" hahhahhhahaha.. skrg padi dah pun pregnant.. selamat menyambut anak pertama... kalau anak lelaki buh name Amirul eyh!!

photographer: BizzyBen
designer/editor: BizzyBen











[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net